NUhub.nl – Alles onder één dak!

Door: Vincent van der Graaf op 05-06-2012

Vanaf vandaag is NUhub.nl gelanceerd, de nieuwe overkoepelende service website voor diverse websites binnen de Onroerend Goed markt. NUhub.nl zorgt ervoor dat opdrachtnemers middels één website deel kunnen nemen aan de onderliggende websites en zichzelf hierdoor online kunnen profileren.

Enkele websites die onder NUhub.nl vallen zijn: NUtaxeren.nl, NUenergielabel.nl en NUaankoopmakelaar.nl. Middels de websites is het mogelijk om de tarieven van diverse aanbieders binnen een bepaalde expertise te vergelijken en een offerte aan te vragen.

Voor de opdrachtnemers zoals taxateurs, makelaars en adviseurs is NUhub.nl het centrale punt waar zij zich kunnen aanmelden. De deelname is en blijft kosteloos, er wordt alleen een vergoeding in rekening gebracht bij een volledig uitgevoerde opdracht. Daarbij kan de opdrachtnemer zijn eigen tarieven bepalen zodat hij/zij zichzelf niet in de vingers snijdt.

NUhub.nl heeft de ambitie om te groeien en zal dat dan ook op korte termijn doen. Wij lanceren binnenkort weer een aantal nieuwe websites o.a. binnen de Onroerend Goed markt. Hierover snel meer.

 
 
» Terug naar nieuws
 
Gegevens invullen
Gegevens invullen Vul de voorwaarden en postcode in.
Tarieven vergelijken
Tarieven vergelijken Vergelijk de verschillende tarieven.
Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte Vul uw persoonsgegevens in en vraag een offerte aan.